Hmmm...HUR FUNGERAR DETTA?....JA, LITE SOM FÅNGARNA PÅ FORTET I TV4.....MEN I EN UNIK MILJÖ STRAX UTANFÖR BÅSTAD! PERFEKT FÖR TEAMBUILDING, KICK-OFF, SVENSEXOR OCH MÖHIPPOR! VÄLKOMNA ATT BOKA!!!
GÅRDSKAMPEN I HEMMESLÖV - BÅSTAD Tel: +46 (0)73 060 37 03 Email: info@gardskampen.se  
Teambuilding, Kundevent, Företagsevent, Kick-off, Möhippor, Svensexor - en garanterad upplevelse att minnas!

OM OSS

Gårdskampen är en äventyrsgård med upp till 30 olika utmaningar. Alla aktiviteter är inomhus. Här har sedan 1999 bedrivits aktiviteter som kan liknas vid Fångarna på fortet...fast på en fysisk nivå som alla kan vara med på. Perfekt för teambuilding när man vill utvecklas som grupp, lära känna varandra och skapa en gemenskap genom att lösa utmaningar tillsammans. 

Ni blir indelade i lag och varje lag får en instruktör som går med och visar de olika övningarna, tar tider och registrerar poäng. Som avslutning samlas lagen och instruktörerna räknar ihop poängen som sen redovisas på ett lättsamt sätt, därefter prisutdelning till det vinnande laget. Har man bokat catering eller konferanslokal kan man göra det före eller efter utmaningarna.

Välkommen att boka Ert nästa företagsevent, fest, möhippa, svensexa eller bara samla ditt kompisgäng för en rolig utmaning. Vi garanterar mycket skratt och tävlingsinstinkt!

Värt att veta om Gårdskampen:

  • Inomhus
  • Fungerar året runt
  • Passar grupper på 6-120 personer
  • Tidsåtgång 2,5-3 timmar


VÅRT TEAM 

Våra erfarna representanter ser till att alla dina förväntningar och behov möts – eller överträffas! 


OM HEMMESLÖVS HERRGÅRD

Hemmeslövs Herrgård har anor långt tillbaka på 1300-talet. Under denna tid var det en stor lantegendom som sträckte sig vida omkring. Under snapphanetiden utkämpades många slag mellan danskar och svenskar här i trakten. Den danske kungen Fredrik den tredje lär ha gömt sig på herrgården, men då han blivit förrådd och därmed avslöjad var det bäst för honom att fly. Han gav sig av ”hals över huvud” och i hastigheten tappade han sin värja på bron vid Kvarngården. Denna värja finns än idag att beskåda på herrgården.

Vi har många olika hus på vår vackra gård, alla med sin egen lilla historia. Vissa säger också, att i flera av våra byggnader har tiden satt sina spår på lite annorlunda sätt. Man säger att det spökar…

I hus Lovisa bodde en dam som fick ge namn åt detta hus. Hon lär ha haft en vit katt, vars ande fortfarande svävar över huset. Björkegården bär virket från en frikyrklig byggnad från norra Skåne. Många gäster kan intyga - om det är vidskeplighet eller ej får ni själva avgöra - att de sett en vit dam uppenbara sig i herrgårdshuvudbyggnaden. Detta sker på husets tredje plan och först efter kl 23.

Ja, historierna runt gården är många och långa. Men säg, hur många gäster har inte fröjdats på Hemmeslöv? Nu hoppas vi att ni ska göra detsamma!