Bokningsvillkor

För att boka måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande för att genomföra aktiviteten.

Betalning

En separat faktura kommer att skickas till dig via e-post innan bokad aktivitet. Kan Ni inte ta emot en faktura via e-post tas det ut en fakturaavgift på 29 kr för att skicka per post. Alla har 10 dagars betalningsvillkor.

Företag faktureras exklusive moms.

Dröjsmålsränta: 12%

Viktig information inför ditt besök

Var på plats i god tid så att Ni är redo för instruktioner vid bokad tid.

Tänk på att det är samma temperatur inomhus som utomhus, så varma kläder om det är kallt ute.

Ändring av deltagarantal

Upp till 15 dagar innan bokat besök går det att ändra antalet om Ni skulle bli fler eller färre. Därefter gäller bokat antal även om Ni blir färre – inga undantag!

Ingen ångerrätt gäller när det är mindre än 15 dagar kvar till bokning. 

Av-/ombokningsvillkor

Av-/ombokning av bokningen måste göras senast 15 dagar innan bokat besök. Besök som avbokas senare än 15 dagar till bokat besök återbetalas EJ.

Avbokning sker via mejl till info@gardskampen.se. Det är viktigt och ett måste att du får en bekräftelse från oss att avbokningen är genomförd. 

Om det är mindre än 15 dagar kvar till Er bokning, har Ni möjlighet att göra en ombokning till ett nytt datum senast 6 månader efter ordinarie bokning mot en kostnad på 30% av faktureringsbeloppet. Observera att detta ENDAST gäller för 10-kamp och EJ mat. 

Användarvillkor

Du som är ansvarig för bokning ansvarar dessutom för att meddela hela sällskapet om våra användarvillkor. Det är viktigt att dessa följs för en så bra och säker upplevelse som möjligt. 

På plats kommer Ni informeras om regler och dessa ska följas. Skulle någon bryta mot våra regler och skada sig i samband med detta står vi inte för ersättning av dessa skador. 

I övrigt gäller bra beteende mot våra anställda, Ni deltar efter Er egen fysiska förmåga och sist men inte minst, skratta och ha roligt under aktiviteten.

Godkännande av användning av bildmaterial

Eventuella fotografier som personalen tar i samband med aktiviteter kan komma att användas som marknadsföringsmaterial på t.ex. Instagram, Facebook eller vår hemsida. Skulle någon i sällskapet inte acceptera detta får Ni meddela detta till instruktörer på plats som tar eventuella bilder.

Lagring av personuppgifter

När du genomför en bokning hos på Gårdskampen/Carlström & Nordkvist AB godkänner du samtidigt att vi, i egenskap av personuppgiftsansvarig, registrerar och behandlar uppgifterna du lämnar i samband med bokningen i den omfattning som är nödvändig för att vi ska kunna genomföra aktiviteten och ge dig en hög standard av kundservice. Du kan när som helst kontakta oss via info@gardskampen.se om du vill veta mer eller hämta ut de uppgifter vi har lagrade. 

Vi använder oss endast av uppgifterna inom Gårdskampen/Carlström & Nordkvist AB och uppgifterna förs inte vidare till tredje man, om vi inte enligt lag är skyldiga att lämna ut uppgifterna.

Har du några frågor om våra villkor?

Kontakta oss gärna här!